Tippa på fotboll

Du kan tippa på fotboll för att det är kul, för att försöka tjäna pengar, eller både och. Det finns två sätt att tippa på: Att vara kunnig och skaffa sig erfarenheter eller att vara helt okunnig och bara lita på sin känsla. Det finns de som argumenterar för båda alternativen. Oavsett vad man anser om det, man måste i alla fall känna till hur man tippar rent praktiskt och vad det är för regler som gäller.

FotbollOdds

Det är viktigt att förstå hur odds fungerar, vilket handlar om sannolikhet. Oddset avgör hur mycket du kan vinna. Har du stora kunskaper om de olika lagen och dess spelare samt spelstatistik kan du avgöra om du anser att spelbolagets odds är bra för dig eller inte. Du hittar all information du behöver i sportnyheterna och på ligornas hemsidor. En bra svensk källa är Aftonbladets sportsidor. Det är givetvis inte säkert man vinner, men i det långa loppet så vinner man på att välja det mest sannolika.

Håll koll på lag och använd bonusar

Nu är det inte så givet att man har nog med kunskaper, snarare att man måste lära sig mycket nytt. Två råd är att dels koncentrera sig på lag man väl känner till och att utnyttja de spelbonusar som spelbolagen ger. En del kan vara väldigt förmånliga. Kolla till exempel in http://cino.se, där de listar de bästa bonusarna som gäller idag. Spelbolagen ger ofta bonus till nya kunder, om man spelar mycket och så att man fortsätter spela. En bonus ger dig extra pengar att spela för vilket kan ge dig möjlighet att lägga högre vad – och få större utdelning – än du annars kunnat. Detta kan du utnyttja för att skaffa dig erfarenheter och se hur roligt det kan vara att tippa på fotboll. Vill man spela seriöst och långsiktigt så bör man planera spelandet och sätta upp sina målsättningar. Försök spela långsiktigt för att utjämna upp och nedgångar över tiden. Håll huvudet kallt.