Stora fotbollsnamn

De absolut största fotbollsspelarna är Zlatan Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney och Lionel Messi. Dessa personer har presterat väldigt bra i alla deras år som fotbollsspelare. Man kan inte sluta beundra dessa namn för deras prestationer och otroliga mål.

Vinnare pokal

Zlatan Ibrahimovic

Många ser honom som Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna. Han har spelat på många olika klubbar och är en väl betalt fotbollsspelare som är en riktig målskytt. Han har tagit emot priset som Sveriges bästa fotbollsspelare 10 gånger.

Cristiano Ronaldo

Han har blivit utsedd till både Europas och världens bästa fotbollsspelare. Han är den fotbollsspelare som har störst förmögenhet. Han är väl känd för att ha donerat stora mängder pengar till välgörenhet. Han har tagit många olika rekord inom fotbollen och överraskar dom flesta med sina prestationer.

Wayne Rooney

Englands stolthet. Han började spela i Everton när han var 10 år. Han spelade i Everton tills 2004 då han bytte till Manchester United. Han var under 2002 den yngsta målgöraren i Premier League.

Lionel Messi

Han har blivit utsedd till världens bästa fotbolls spelare fyra år i rad. Han är en riktigt bra dribblare som anses vara världens bästa målskytt. Under de senaste åren har han blivit en väldigt bra frissparksskytt. Ett flertal målrekord som han verkligen har förtjänat.