Om oss

womenVi som håller i den här sajten är Katja och Marlene. Vi är två fotbollsnördar som vuxit upp med sporten och med den här sidan vill vi prata av oss om allt vi tycker är intressant när det kommer till fotboll. Det kommer säkert slinka in några andra sporter också så småningom, men först och främst älskar vi fotbollen och vill fokusera på den. Nedan kan du läsa lite mer om oss.

Katja

Hon har spelat fotboll sedan hon kunde gå. Katja och hennes syskon är alla sportnördar och brukade ha egna fotbollsmatcher på gården tills de började bråka och föräldrarna avbröt matchen i förtid. Hon har även varit på några fotbollsresor genom åren. Sist var hon och såg VM i Sydafrika 2010 tillsammans med sin mamma och sambo.

Marlene

Har faktiskt aldrig spelat fotboll men vuxit upp med fotboll på radio och teven. Hennes pappa är fotbollstränare och hans kärlek för sporten smittade snabbt av sig på yngsta dottern. Hon har hjälpt sin pappa att fotbollsträna barn sedan första sommarjobbet och blev även maka till fotbollsspelare för bara ett år sedan. Marlene fortsätter att träna barn på fritiden och jobbar annars som bagare.

Ni är alltid välkomna att skicka in tips på inlägg och åsikter till oss!

Ha det bra!

/ Katja & Marlene