Moyes får gå

Vi skrev tidigare en artikel om slutspurten i Premier League, där kampen står mellan Liverpool, Chelsea och Manchester City. Det anmärkningsvärda i detta är inte att de tre storlagen gör upp, utan att ett annat saknas.

Det är förstås Manchester United vi syftar på när vi skriver att ett lag saknas i slutstriden. Laget som i princip prenumererat på platser i toppen av tabellen de senaste trettio åren kommer i år inte ens att klara av att ens knipa en Champions League-plats till nästkommande säsong.

Efter det att Sir Alex Ferguson ifjol lämnade sin position som manager för United och landsmannen David Moyes tog över rollen så har United inte gått att känna igen. Och i veckan, med tre återstående matcher av säsongen så meddelar man att nu är tålamodet slut och Moyes får sparken.

huruvida United ska gå vidare nu för att återta sin position i ligatoppen är ännu osett, men som en första åtgärd så tar Unitedlegendaren Ryan Giggs över som manager för resten av säsongen, därefter är återstår det att se vad de amerikanska ägarna tänker göra.